magazin online muzica | livingmusic muzica de colectie
0 Coşul tău
Încă nu ai adaugat produse în coş.
Despre magazinul de muzica Living Music
 

Galerie foto

Living Music la festivalul de Jazz 2013 din Brasov, impreuna cu Jan Akkerman

Primul editorial


"FROM THE BEGINNING"


Dragi prieteni si iubitori ai muzicii...........de astazi, timid dar cu speranta si daruire, vom incerca sa slujim muzica pop-rock, progressive, jazz, blues si chiar simfonica.
Vom porni la drum animati de pasiunea pentru muzica si nicidecum in spiritul comercial al unei banale afaceri.
Ascultind in ultima vreme diferite albume din anii 1970, m-am gindit ca acum ar fi timpul propice, ca generatia de astazi, tinerii, sa se bucure de aceasta valoroasa muzica, uitata pe nedrept. Noi cei din anii 60-70, ascultam cu mare placere exceptionalele aparitii discografice, de atunci. In acele vremuri a poseda un vinil reprezenta ceva miraculos si foarte rar, o adevarata comoara. Intreaga muzica rock era interzisa si totusi cu mari sacrificii, aceasta a insufletit si mentinut speranta vie, eram fericiti. Sunt absolut sigur, ca aceasta muzica redescoperita de tinerii de astazi, va influenta in bine spiritul celor care o vor gusta. Noi LivingMusic team, ne vom stradui, ca produsele pe care le veti achizitiona din magazinul retail din Brasov, dar si cele de pe site-ul LivingMusic sa fie la cele mai ridicate standarde de calitate, aceasta insemnind: cele mai reusite editii de ultima ora remasterizate, pe suport cd, editii limitate, LP uri de 180-200 grame-audiofil Dvd, Blu Ray, cu diverse concerte. Vom tine cont, ca achizitiile facute la noi sa fie la costurile cele mai mici posibile (pentru inceput, asteptam putina intelegere si din partea publicului, suntem la inceput de drum), pentru aceasta va multumim anticipat..
In incheiere, va rugam sa frunzariti cu rabdare paginile cu produse din site ul  livingmusic.ro, acesta se va ingrasa de la o zi la alta, de asemenea sa popositi cu incredere si la magazinul nostru din Brasov, cladirea Business Park, unde va vom servi cu placere. Titlurile pe care le veti intilni pe site sunt inspirate, uneori, subiectiv, dar ele izvoresc din pasiunea subsemnatului pentru muzica veche, a anilor 60-70-80. Noi vom raspunde cu promptitudine insa la orice solicitare de orice fel, adresata de clientii nostri, indiferent de stilul muzical solicitat. Cu rabdare la comanda, veti intra in posesia produselor comandate on line sau la magazin, expedierile, fiind facute prin diverse mijloace de curierat.
In incheiere, doresc sa multumesc, celor care m-au incurajat in acest proiect, dar si celor sceptici care au adoptat un ton uneori pesimist, familiei mele, Oliver ..danke...multumesc Cornel Chiriac...
                                                                         Living Music team   Brasov 2013