magazin online muzica | livingmusic muzica de colectie
0 Coşul tău
Încă nu ai adaugat produse în coş.

Caseta Cu Bijuterii

Publicat la 12.03.2013

                                                                                                                             
                                 
Aceste cateva exemplare pe care le vom prezenta sunt niste remasterizari foarte reusite, le acordam 5 stele. Hey generatia 1950 si ceva! Treziti-va din amortire, timpul nu este pierdut! Va prescriem vitamino-terapie dupa cum urmeaza: 


-Deep Purple - Machine Head-  O splendoare de remasterizare, un purple la apogeu cum rar v-a fost dat sa auziti. Nicicand nu ati putut gusta interventiile lui Paice din piesa Space Truckin, nemaivorbind de basul lui Glover sau orga lui Lord. iar despre Blackmore si Gillan no comment. Absolut recomandat.


-Wishbone Ash - First Light. --  Este ceva deosebit! Contine primele inregistrari oficiale ale acestei trupe, care mai tarziu peste cateva luni, anno 1970, avea sa devina primul lor album. Inregistrarile s-au facut de pe un acetate, adica un vinyl presat pentru probe, descoperit la o licitatie la Londra de archivarul formatiei. Transferul s-a  facut direct pe digital de pe acest acetate. In comparatie cu albumul oficial Wishbone Ash , sunetul de pe First Light este direct, crud si ne prezinta un wishbone ash in plina verva, cum rar s-a putut auzi pana acum. Foarte dinamic, foarte proaspat, dialogurile de neegalat dintre cei doi chitaristi, Turner si Powell. Iar sectia ritmica pur si simplu explodeaza. Foarte recomandat colectionarilor avizati.


-UFO - Phenomenon. -- 1973 - primul album unde apare Michael Schenker, un wonder boy care avea sa impuna un nou suflu formatiei UFO, il inlocuieste pe Bernie Marsden. Piese bine executate, bine inspirate, un cover "Built For Comfort", minunat, ascultandu-l pur si simplu te arunca de pe sezlong. Remasterizare de  5 stele la superlativ. 


-Hot Tuna - Burgers. --  Casa Culture Factory a reusit sa aduca pe piata toate albumele Hot Tuna in format mini vinyl replica, foarte reusite si avand un sunet impecabil pe 24 de Biti. De aceasta data in sfarsit ne putem bucura total de sunetul Hot Tuna in care basul lui Jack Cassady parca vine din strafundurile pamantului. Nu degeaba a fost invitat de Hendrix sa interpreteze partitura la bas de pe piesa Voodoo Chile, inclusa in Electric Ladyland. Acest album impreuna cu celelalte creatii Hot Tuna sunt recumandate de catre Living Music Team. Le gasiti pe site-ul nostru.


-Humble Pie - Smokin(LP 180G). --  In componenta Humble Pie, de pe acest minunat album apare pentru prima data si teribilul Clem Clempson la chitara, fost Colosseum (va amintiti de celebrul Colosseum Live). Toate piesele sunt bijuterii muzicale, iar sunetul de la Analogue prod. intruneste toate atributele unui disc audiofil. Discul este extrem de limitat (extremely limited edition).Recomandat colectionarilor audiofili.


-John Lee Hooker - It Serves You Right To Suffer. --  Editat de renumita casa Analogue Production. De aceasta data calitatea sunetului fiind impecabila. Este unul dintre albumele cele mai reusite din perioada inceputului anilor '60.Un John Lee Hooker autentic, foarte dinamic care face placere sa-l reasculti, mereu si mereu. Recomandat  amatorilor de blues de mare calibru.
(pentru produsele respective dati click pe titlu sau poze)

Living Music Team, Martie  2013