magazin online muzica | livingmusic muzica de colectie
0 Coşul tău
Încă nu ai adaugat produse în coş.

'Sabbath - Revival' -- Black Sabbath 13 CD/LP

Publicat la 03.06.2013

Putine momente cu adevarat deosebite isi mai fac aparitia in zilele noastre, ne referim la acele evenimente din sfera muzicii rock, aparitii discografice care mai renasc din propria cenusa. De aceasta data este vorba despre un album Black Sabbath in formula 90% originala, adica Ozzy Osbourne - vocal, Tony Iommi - guitar, Geezer Butler - bass, si un nou si foarte potrivit baterist Brad Wilk (Rage Against The Machine, Audioslave) inlocuindu-l pe veteranul Bill Ward. 
Black Sabbath 13 este un album cu adevarat foarte valoros, deosebit de inspirat, proaspat si autentic, cu amprenta 100% Black Sabbath. Din punct de vedere Livingmusic Team acest album nu este cu nimic mai prejos decat primele patru albume devenite legenda, din contra am putea afirma ca aceasta creatie construita pe acelasi fundament aduce un aer mai proaspat si mai inspirat. Un astfel de disc ramane vesnic tanar pastrandu-si valoarea peste timp. In ultimii ani numeroase formatii s-au reinfiintat, au inregistrat albume noi, au concertat si totusi dintre ele putine s-au ridicat la nivelul perioadei lor de glorie. Acest disc Black Sabbath 13 insa ramane o exceptie. Va veti convinge ascutandu-l, va garantam ca o sa va bucurati din plin de el. Sound-ul este covarsitor, exploziv asa cum ne-am obisnuit sa ascultam Black Sabbath la apogeu.

      Rick Rubin     este raspunzator de productia sonora si alte rafinamente, printre clientii lui numarandu-se: AC/DC, Aerosmith, Guns & Roses, Metallica, Tom Petty, ZZ Top, Red Hot Chilli Peppers, etc. 
Se poate achizitiona la Living Music atat in format digital (CD, CD Deluxe), analog (Vinyl 180 grame), si editie Superdeluxe, va asteptam cu interes dupa data de 10 Iunie.

Living Music team Iunie 2013 
muzica pentru cunoscatori - Muzica de colectie 'Sabbath - Revival'  --  Black Sabbath 13 CD/LP
muzica pentru cunoscatori - Muzica de colectie 'Sabbath - Revival'  --  Black Sabbath 13 CD/LP
muzica pentru cunoscatori - Muzica de colectie 'Sabbath - Revival'  --  Black Sabbath 13 CD/LP