magazin online muzica | livingmusic muzica de colectie
0 Coşul tău
Încă nu ai adaugat produse în coş.

Zappa Reloaded

muzica pentru cunoscatori - Muzica de colectie Zappa Reloaded

Publicat la 10.01.2013

Critica muzicala pentru intreaga creatie Zappa, reprezinta o misiune oarecum dificila, avand in vedere complexitatea muzicii marca Zappa precum si cantitatea mare de informatie muzicala existenta pana la moartea regretatului artist. Intreaga cariera muzicala cuprinde mai multe etape creationale. Fiecare fiind caracterizate de  un anumit stil Zappa. De exemplu perioada The Mothers Of Invention socotita de multi cea mai valoroasa ocupa anii 1966-1970, apoi perioada The Mothers '70-'75, apoi Hot Rats '69-'71 si Frank Zappa ..etc. Fiecare au particularitatile lor si trebuiesc analizate in parte. Un lucru este sigur, creatia anilor 80-90 dupa parerea multora nu mai avea nimic in comun cu inceputul, Mothers of Invention.
De fapt scopul acestui editorial nu era o critica muzicala Zappa, aici ne referim la calitatea sunetului inclus pe toate CD-urile marca Zappa. Ele au aparut in vara anului 2012 de data aceasta la casa Universal spre deosebire de ultima remasterizare la casa Ryko din anii '90. Acum, in sfarsit, toate albumele Zappa au fost transferate de pe benzile originale analog aflate in archiva familiei Zappa, pe suport digital. Acest proces complicat a fost supervizat de maestrii ai sunetului precum Doug Sax cu Robert Hadley and Sangwook Nam la Mastering Lab si Bob Ludwig la Gateway Mastering. Produsul final reprezinta de aceasta data cel mai autentic sunet Zappa existent pe piata, un sunet echivalent cu benzile originale analog, foarte cald, natural la fel ca si suportul pe vinyl.
 In concluzie LivingMusic team va recomanda sa achizitionati cu incredere toate productiile 2012 Frank Zappa de pe siteul LivingMusic.ro sau din magazinul retail din Brasov,  Business Park. 
LivingMusic Team Ianuarie 2013
muzica pentru cunoscatori - Muzica de colectie Zappa Reloaded
muzica pentru cunoscatori - Muzica de colectie Zappa Reloaded
muzica pentru cunoscatori - Muzica de colectie Zappa Reloaded