magazin online muzica | livingmusic muzica de colectie
0 Coşul tău
Încă nu ai adaugat produse în coş.

King Crimson

Publicat la 13.01.2013

Multi s-ar intreba, ce mai vor si astia cu vechitura asta?! Din nou sa mai aruncam ceva bani? Doar a mai fost remasterizat de doua ori pana acum.
Ei, iata ca de aceasta data in sfarsit pentru ultima oara merita sa faceti aceasta achizitie. Caci mai bine de atat nu se putea cosmetiza sunetul. Rezultatul - mai mult decat formidabil (Steve Wilson de la Porcupine Tree) a reusit impreuna cu Fripp sa obtina maximum din ce exista pe benzile analog. Va mai amintiti sunetul nitel sec si agresiv de atunci, si ce muzica buna continea. Acest disc a devenit cald, foarte dinamic si foarte energetic (Steve Wilson chiar afirma ca asa un disc dinamic si plin de energie rar a putut auzi!) In acest spirit sa refacut sunetul. Inchipuiti-va cum apar acum pe CD, acele faimoase dialoguri, izbucniri ritmice intre un Bill Bruford (fost Yes) baterie, John Wetton - bas (fost Mogul Thrash, Family, Uriah Heep) Jamie Muir - percutie. Incredibil! Acest disc ramane pentru posteritate si face parte, pentru cei care nu stiu din varianta  Mk 5 in care s-au scos faimoasele: Starless and Bible Black si Red.
Fuguta la cumparaturi, va asteptam, caci nu o sa regretati. Mai aveti si un CD cu bonusuri Alternate Takes si varianta 30th  Anniversary Remastered.


Cu Prietenie Living Music team 2013
muzica pentru cunoscatori - Muzica de colectie King Crimson
muzica pentru cunoscatori - Muzica de colectie King Crimson