magazin online muzica | livingmusic muzica de colectie
0 Coşul tău
Încă nu ai adaugat produse în coş.
Politica de confidenţialitate

Politica de confidentialitate

ACORD DE CONFIDENTIALITATE

DECLARATIE DE CONFIDENTIALITATE - VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA DECLARATIE DE CONFIDENTIALITATE INAINTE DE A UTILIZA ACEST WEB SITE

SC Vivaldi Import Export SRL, denumita generic in cele ce urmeaza si Living Music, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.livingmusic.ro respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta Politica de confidentialitate.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare si Politicii de Confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta acordul dintre parti.

Informatiile pe care le colectam difera in functie de modul in care folositi situl. Este posibil sa utilizati situl fara a fi nevoie sa ne furnizati informatii personale, dar daca doriti sa folosi?i unele din serviciile pe care vi le oferim este posibil sa va fie cerute informatii personale ca: numele, adresa de email, adresa fizica, numere de telefon. Aceste informatii sunt colectate numai atunci cand acceptati voluntar si in cunostinta de cauza trimiterea lor catre noi.

In plus fata de informatiile personale, sistemele noastre colecteaza in mod automat o serie de informatii anonime care ne ajuta sa intelegem mai bine cum este folosit situl ?i cum putem sa ne imbunatatim serviciile. Aceste date includ, dar nu se rezuma la: adresa de IP a computerului cu care accesa?i situl, sistemul de operare folosit, software-ul de navigare folosit si timpul petrecut in site.

In diferite sectiuni din Site se gasesc linkuri pentru a ne trimite un mesaj email. Adresa dumneavoastra de email este folosita pentru a va trimite un raspuns si mesajul dumneavoastra este retinut pentru referinte viitoare in cazul in care decideti sa ne contactati din nou. Adresa dumneavoastra de e-mail si numele furnizat pot fi utilizate de catre Living Music, inclusiv in a le furniza unor terti, avand acceptul dumneavoastra.

Living Music poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru: (a) conformarea la rigorile legii; (b) protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale Living Music si ale site-urilor sale web, sau (c) actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.

Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.

Living Music nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

Living Music nu este responsabil pentru continutul si utilizarea site-urilor catre care apar legaturi de pe site-ul www.livingmusic.ro. Politica de confidentialitate a acelor site-uri poate diferi de politica Living Music de confidentialitate. Faptul ca site-ul www.livingmusic.ro contine legaturi catre alte site-uri nu inseamna ca Living Music sustine, aproba sau este responsabil pentru continutul de pe acele site-uri sau pentru utilizarea lor.

Site-ul www.livingmusic.ro este protejat prin cele mai noi si mai puternice tehnici si metode de securitate. Informatiile personale trimise de utilizatori pe acest site sunt protejate atat la utilizarea online cat si offline a site-ului. Living Music depune diligenta necesara si posibila pentru a proteja informatiile personale ale vizitatorilor site-ului.

Prezenta Politica de Confidentialitate se supune dreptului intern roman. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Living Music. In cazul in care dupa trecerea acestui termen nu se ajunge la o intelegere, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul Living Music.

Living Music isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de Confidentialitate si Termenii Legali, fara nici un fel de notificare prealabila.