magazin online muzica | livingmusic muzica de colectie
0 Coşul tău
Încă nu ai adaugat produse în coş.

Musical: Jesus Christ Superstar (50th Anniversary Edition) Limited Collector's Edition - 2 Cd

Jesus Christ Superstar


Data aparitiei: 17.09.2021

Gen: Various

Casa de discuri: Island

160 LEI


  • Tracklisting

Disk 1 von 2

  1. 1Overture
  2. 2Heaven On Their Minds
  3. 3What's The Buzz / Strange Thing Mystifying
  4. 4Everything's Alright
  5. 5This Jesus Must Die
  6. 6Hosanna
  7. 7Simon Zealotes / Poor Jerusalem
  8. 8Pilate's Dream
  9. 9The Temple
  10. 10Everything's Alright (Reprise)
  11. 11I Don't Know How To Love Him
  12. 12Damned For All Time / Blood Money

Disk 2 von 2

  1. 1The Last Supper
  2. 2Gethsemane (I Only Want To Say)
  3. 3The Arrest
  4. 4Peter's Denial
  5. 5Pilate And Christ
  6. 6King Herod's Song (Try It And See)
  7. 7Judas's Death
  8. 8Trial Before Pilate
  9. 9Superstar
  10. 10The Crucifixion
  11. 11John Nineteen Forty-One

Fii informat!

Aboneaza-te la newsletterul livingmusic si noi iti vom trimite pe mail cele mai bune oferte!


Vedeti comentariile

Alte albume care s-ar putea sa-ti placa:

330 LEI Detalii
Musical: Jesus Christ Superstar (Limited 50th Anniversary Edition) Jesus Christ Superstar Limited Collector's Edition - 3 Cd
75 LEI Detalii
Jesus Christ Superstar Jesus Christ Superstar 2 CDs