magazin online muzica | livingmusic muzica de colectie
0 Coşul tău
Încă nu ai adaugat produse în coş.

Bolero! Orchestral Fireworks

Eiji Oue & Minnesota Orchestra


Data aparitiei: 20.11.2007

Gen: Classical

Casa de discuri: Reference Recordings

99.99 LEI


Published in 2000, Ravel's "Bolero" is probably the orchestral work with the highest recognition value that has ever been written. His hypnotic melodies, rhythms and brilliant orchestral colors have given Ravel popularity with listeners around the world. "Prof." Keith Johnson now presents this masterpiece in HDCD quality, have been waiting for RR fans for so long. titles: 1 Kabalevsky: Colas Breugnon - Overture 2 Deems Taylor: Looking Glass Insect 3 Rimsky-Korsakov: The Flight of the Bumblebee 4 Liszt: Les Preludes 5 Brahmns: Hungarian Dance No.. 3 6 Dinicu: Hora Staccato 7 Dvorak: Slavonic Dance Op. 72 # 2 8th Jarnefelt: Praeludium 9 Berlioz: Dance of the Sylphs 10 Otto Klemperer: Merry Waltz 11 Chabrier: Habanera 12 Ravel: Bolero

Fii informat!

Aboneaza-te la newsletterul livingmusic si noi iti vom trimite pe mail cele mai bune oferte!


Vedeti comentariile

Alte albume care s-ar putea sa-ti placa:

189.99 LEI Detalii
Exotic Dances From The Opera Eiji Oue & Minnesota Orchestra 200g
189.99 LEI Detalii
Symphonic Dances / Vocalise Eiji Oue & Minnesota Orchestra 200 g
99.99 LEI Detalii
Ein Heldenleben Eiji Oue & Minnesota Orchestra
99.99 LEI Detalii
Reveries Eiji Oue & Minnesota Orchestra