magazin online muzica | livingmusic muzica de colectie
0 Coşul tău
Încă nu ai adaugat produse în coş.

In Session Boxset (2 items)

Stevie Ray Vaughan


Data aparitiei: 08.11.2010

Gen: Blues

Casa de discuri: Concord Records

84.99 LEI

Fii informat!

Aboneaza-te la newsletterul livingmusic si noi iti vom trimite pe mail cele mai bune oferte!

Track list

# Titlu
Disc 1
1 Call It Stormy Monday
2 Old Times
3 Pride And Joy
4 Ask Me No Questions
5 Pep Talk
6 Blues At Sunrise
7 Turn It Over
8 Overall Junction
9 Match Box Blues
10 Who Is Stevie?
11 Don't Lie To Me
Disc 2
1 Introduction
2 Born Under A Bad Sign
3 Texas Flood
4 Call It Stormy Monday
5 Old Times
6 Match Box Blues
7 Pep Talk
8 Don't Lie To Me
9 Who Is Stevie?
10 Pride And Joy
11 I'm Gonna Move To The Outskirts Of Town
12 Outtro


Vedeti comentariile

Alte albume care s-ar putea sa-ti placa:

899.99 LEI Detalii
Texas Flood Stevie Ray Vaughan 180Gr Ultradisc One Step - Limited Numbered Edition -
199.99 LEI Detalii
The Broadcast Collection 1983 - '89 (9CD) Stevie Ray Vaughan Limited Edition - 9 Cd Box
124.99 LEI Detalii
Live At Carnegie Hall (180g) Stevie Ray Vaughan Limited Edition Deluxe 180 Gr - 2 Lp
289.99 LEI Detalii
The Complete Epic Recordings Collection Stevie Ray Vaughan 12 CD DELUXE BOX