magazin online muzica | livingmusic muzica de colectie
0 Coşul tău
Încă nu ai adaugat produse în coş.

The #1's & The Supremes

Diana Ross


Data aparitiei: 27.06.2007

Gen: R & B

Casa de discuri: UTV - Motown

50 LEI

Fii informat!

Aboneaza-te la newsletterul livingmusic si noi iti vom trimite pe mail cele mai bune oferte!

Track list

# Titlu
Disc 1
1 Where Did Our Love Go
2 Baby Love
3 Come See About Me
4 Stop! In The Name Of Love
5 Back In My Arms Again
6 I Hear A Symphony
7 You Can't Hurry Love
8 You Keep Me Hangin' On
9 Love Is Here And Now You're Gone
10 The Happening
11 Reflections
12 Love Child
13 I'm Gonna Make You Love Me
14 Someday We'll Be Together
15 Stoned Love
16 Ain't No Mountain High Enough
17 Touch Me In The Morning
18 Do You Know Where You're Going To
19 Love Hangover
20 The Boss
21 Upside Down
22 I'm Coming Out
23 Endless Love
24 You Keep Me Hangin' On


Vedeti comentariile

Alte albume care s-ar putea sa-ti placa:

199.99 LEI Detalii
All the Great Hits Diana Ross