magazin online muzica | livingmusic muzica de colectie
0 Coşul tău
Încă nu ai adaugat produse în coş.

Goodbye Yellow Brick Road Boxset (3 items)

Elton John


Data aparitiei: 25.04.2007

Gen: Rock

Casa de discuri: Mercury

119.99 LEI

Fii informat!

Aboneaza-te la newsletterul livingmusic si noi iti vom trimite pe mail cele mai bune oferte!

Track list

# Titlu
Disc 1
1 Funeral For A Friend / Love Lies Bleeding
2 Candle In The Wind
3 Bennie And The Jets
4 Goodbye Yellow Brick Road
5 This Song Has No Title
6 Grey Seal
7 Jamaica Jerk Off
8 I've Seen That Movie Too
Disc 2
1 Sweet Painted Lady
2 The Ballad Of Danny Bailey (1909-1934)
3 Dirty Little Girl
4 All The Girls Love Alice
5 Your Sister Can't Twist (But She Can Rock'n Roll)
6 Saturday Night's Alright For Fighting
7 Roy Rogers
8 Social Disease
9 Harmony
10 Whenever You're Ready (We'll Go Steady Again)
11 Jack Rabbit
12 Screw You (Young Man's Blues)
13 Candle In The Wind
Disc 3
1 Goodbye Yellow Brick Road (Documentary)


Vedeti comentariile

Alte albume care s-ar putea sa-ti placa:

145 LEI Detalii
Tumbleweed Connection Elton John 180 Gr Audiophile
205 LEI Detalii
Captain Fantastic Elton John 180 Gr Audiophile
168 LEI Detalii
Madman Across The Water Elton John 180 Gr Audiophile
148 LEI Detalii
Elton John Elton John 180 Gr Audiophile