magazin online muzica | livingmusic muzica de colectie
0 Coşul tău
Încă nu ai adaugat produse în coş.

Comes Alive -Deluxe Edition - 2 x SACD  Plays Only On SACD Players

Peter Frampton


Data aparitiei: 27.07.2006

Gen: Rock

Casa de discuri: A&M

69.99 LEI

Fii informat!

Aboneaza-te la newsletterul livingmusic si noi iti vom trimite pe mail cele mai bune oferte!

Track list

# Titlu
Disc 1
1 Introduction/Somethin's Happening
2 Doobie Wah
3 Lines On My Face
4 Show Me The Way
5 It's A Plain Shame
6 Wind Of Change
7 Just The Time Of The Year
8 Penny For Your Thoughts
9 All I Want To Be (Is By Your Side)
10 Baby, I Love Your Way
11 I Wanna Go To The Sun
Disc 2
1 Nowhere's Too Far For My Baby
2 (I'll Give You) Money
3 Do You Feel Like We Do
4 Shine On
5 White Sugar
6 Jumping Jack Flash
7 Days Dawning


Vedeti comentariile

Alte albume care s-ar putea sa-ti placa:

200 LEI Detalii
Frampton Peter Frampton Limited Collectors Edition - Sacd
125 LEI Detalii
Live in Detroit 1999 Peter Frampton Blu-ray
77.99 LEI Detalii
Live in Detroit 1999 Peter Frampton DVD