magazin online muzica | livingmusic muzica de colectie
0 Coşul tău
Încă nu ai adaugat produse în coş.

Traffic 1 CD



Data aparitiei: 14.11.2006

Gen: Pop

Casa de discuri: Island Masters

34.99 LEI

Fii informat!

Aboneaza-te la newsletterul livingmusic si noi iti vom trimite pe mail cele mai bune oferte!

Track list

# Titlu
Disc 1
1 You Can All Join In
2 Pearly Queen
3 Don't Be Sad
4 Who Knows What Tomorrow May Bring
5 Feelin' Alright?
6 Vagabond Virgin
7 (Roamin' Thro' The Gloamin' With) 40.000 Headman
8 Cryin' To Be Heard
9 No Time To Live
10 Means To An End
11 Here We Go Round The Mulberry Bush
12 Am I What I Was Or Am I What I Am
13 Withering Tree
14 Medicated Goo
15 Shanghai Noodle Factory


Vedeti comentariile

Alte albume care s-ar putea sa-ti placa:

270 LEI Detalii
The Low Spark Of High Heeled Boys Traffic Limited Collector's Edition - Translucent Blue Vinyl
999.99 LEI Detalii
The Studio Recordings 1967-74 Traffic Limited 180 Gr - 6 Lp Box
155 LEI Detalii
When The Eagle Flies Traffic Papersleeve